Wouter van Broq Choco produceert chocolade 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘣𝘦𝘢𝘯 𝘵𝘰 𝘣𝘢𝘳. De chocolade die hij produceert zetten hij om in smaakvolle chocolade repen, waarbij de origine en de smaak die de cacaoboon oorspronkelijk heeft, centraal staat. Deze chocolade wordt geproduceerd op identieke wijze als 100 jaar geleden. Elke stap wordt zelf uitgevoerd, op de meest en eerlijke en duurzame manier.
⠀
Naast het produceren van chocolade verspreidt Broq Chocolate ook bewustwording over de industrie, de productie en het product. De grondstoffen worden zelf geselecteerd op smaak en kwaliteit, in samenwerking met Uncommon Cacao. Uncommon Cacao levert hen kwalitatieve en eerlijke cacao toe vanuit Haiti en Belize door middel van transparante handel. De cacao wordt verkregen vanuit een rechtstreekse samenwerking met de cacaoboeren, waardoor dus ook deze boeren op eerlijke wijze worden ondersteund.
Op basis van de strategie hebben we voor Broq Chocolate en visuele identiteit neergezet die gebaseerd is op de kernwaarden waar Broq Chocolate voor staat: ambachtelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid & eerlijkheid. Op basis hiervan is er samenhang ontstaan van een minimalistisch en persoonlijk geheel met een customized en krachtig lettertype en een speels kleurenpalet. ⠀
Branding en passende verpakking die uniek is en opvalt in de markt en daarbij naadloos aansluiten op Broq Chocolate's visie en waarom.